måndag 27 juni 2011

Tillbaka efter en härlig men lite regnig semester!

En vecka går GRYMT fort, vi har varit ute på landet och myst hela vår lilla familj. Förra helgen så var Peter, Kristina och Edvin och hälsade på. Vi åkte lite båt, grillade, gungade och lekte i sanden. Söndagen bjöd på hellregn så vi packde in oss i båten (tack mamma och Gösta för att ni har en båt som man kan stänga en dörr om sig) med barn och packning och drog till Norrtälje. Vi tågade mot En liten smula där vi tröstade oss med underbara bakverk när regnet smattrade mot rutan.

Måndag morgon och åter mörkt på himlen, så vi bestämde oss för att dra till Wira bruk för att kolla lite konstsmide och kanske handla lite hem =).

Onsdag kväll kom mamma och Gösta ut och torsdagen var det fixdag inför Midsommar när både syster med familj och Göstas son med familj skulle komma.

Det vart en lyckad midsommar, med sill och en ganska ful men god västerbottenpaj! Vi tillverkade och klädde midsommarstången, dansade, fiskade och fick upp en 1,1 kg aborre som sedan grillades med massor av citron och smör. Svea var på ett strålande humör hela helgen och den lilla tokan har nu sett till att hennes mamma och pappa fått plocka ner allt i hennes ståhöjd. Hon tar sig även uppför trappor och nedför, så grind vid trappan är något som står på vår inköpslista.

1 kommentar:

  1. Lilla syster yster... Tack för en mysig midsommar! Alltid lika mysigt att hänga med dig och familjen. Dock vaknade Skruttan lite väl tidigt.. Jag har varit helt färdig i flera dagar. Konstigt att man glömmer så fort! Love forever!

    SvaraRadera