lördag 30 juli 2011

Sommar!

Två veckor på resande fot är över och vi har landat hemma sedan någon vecka. Lägret var HELT fantastiskt!!! Vi bodde tillsammans med sex andra familjer i egna lägenheter och delade ett gemensamt utrymme där vi hänge på kvällarna när barnen hade gått och lagt sig. På dagarna var schemat späckat och vi fick dela på oss, antingen hade jag teckenutbildning på förmiddagen eller på eftermiddagen, den andra hängde med Svea och hade aktiviteter.

Efter att vi har kommit hem så har Svea lärt sig följande tecken: Apa, smörgås, nyckelpiga, får, röd, blå, borta, skor och gott. Det är otroligt vad hon lär sig fort och just nu händer det JÄTTE mycket.

Våra kära vänner Malin och Olof var här och grillade och sov över för några dagar sedan. Svea visade upp sig genom att gå fram och tillbaka med sin gåvagn (som jag har KÄMPAT med så länge). Hon går nu också mellan soffan och fotpallen, vilket blir några steg för henne.

Innan vi åkte på läger så började hon också att dricka med sin mugg själv! Nu äter hon själv också (med händerna ska tilläggas) men vill gärna inte att mamma eller pappa ska mata henne.

Det är en stor lättnad att det har hänt så mycket, vi har väl fått förlika oss med tanken att hon inte kommer kunna gå tills hon börjar på dagis men förhoppningsvis så kommer det kanske när hon ser alla andra barn som springer omkring. Än så länge så vet vi inte vem som kommer att vara Sveas resurs men nästa vecka så kommer hon från kommunen tillbaka så då kanske vi får svar.

1 kommentar:

  1. Finaste Svea! Så jäkla duktig och glad hela tiden. Ett litet mirakel!

    SvaraRadera