måndag 3 januari 2011

Fram och tillbaka, upp och ner!!!

Julen kom och gick i ett jihoooo! Efter att vi hade avverkat alla ställen kom vi äntligen upp till Sälen och familjen Törnberg. Vi fick några väldigt kalla dagar men med mycket skratt, en hel del bastu och mycket skidåkning.

Dagen innan nyår så skulle vi lämna den hyrda stugan för att bege oss till min familjs stuga där nyår skulle firas med mamma, Gösta, syster, John och barnen. Det var löjrom och oxfilé på menyn men höjdpunkten var ändå spelet Absolut Överens som drogs fram, framåt småtimmarna med både glädje och förtret. Natten slutade lite abrupt med att Svea vaknade och kräktes.

Vi åkte hem på nyårsdagen och hann inte mer än till Transtrand förrän gumman kräktes första gången. Som tur var tankade vi när hon bajsade ner sig! Natten till den 2:a så var det åter igen kaskadkräkningar och nerbajning som gällde och morgonen som väntade så låg även Lars!!!

Idag så har vi fått i Svea vätskeersättning och saft, hållit koll på henne att hon kissar samt varit i kontakt med vårdguiden. Jag ÖNSKAR att det var jag som hade fått det och inte Svea, våran stackars lilla älskling som är alldeles utslagen men en riktig liten kämpe!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar