onsdag 21 april 2010

Inte en lugn stund

Hela helgen har gått i ett, på fredagen så hade vi besök av vänner från Örebro, mycket trevlig kväll men blev lite sent. Kom inte i säng förrän vid halv två, Svea hade fått nog med sömn vid sju och bestämde sig för att gå upp då.

Lördag så var vi tvungna att åka till Örebro och hälsa på Lars farfar som var dödssjuk och familjen visste inte hur länge han ska klara sig. När vi hade åkt sådär en timme så får Lars ett samtal där det visar sig att han ligger på en lungavdelning så det slutar med att Svea och jag sitter i foajén och väntar i sådär en timme eller två och sedan är det hem igen!

Natten till söndagen så har vi gäster igen, och på eftermiddagen så kom ett tredje par på fika. Vi fick sådär två timmar själva innan Lars mamma kom och sov över. Hon skulle ta Svea när jag var med på Förkväll i måndags eftersom jag skulle in till stan vid sju på morgonen och middag på kvällen så stannade hon kvar.

Det var som sagt en otrolig intensiv helg... blir trött bara jag själv läser om den! Skönt att man inte känner sig ett dugg stressad för att vi knappt har fått upp något på hyllorna =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar