lördag 24 april 2010

Kärt barn har många namn


Med risk för att Svea kommer att bli aningen förvirrad när hon nu börjar bli mer medveten om allt. Vi har ett tecken för Svea i form av bokstaven S, vilket är det som vi använder oss mest av. Sedan brukar vi också kalla henne för vår gumma, men det kommer också stunder när hon går under namnet snofsan, skrotan, och sist till samlingen lades trulsan till. Vilket är något som har kommit från min kära mor som på senare tid har kallat stackars Svea för truls-Johanna? Vi gick emot detta som mamma och pappa och sa att Johanna inte var ok men det fick väl gå med trulsan. Höll på att glömma bort trollet som jag brukar säga lite nu och då!

Har kommit på att stackars Svea har ytterligare ett namn.... Tokan vilket är något som jag har börjat säga till henne den senaste tiden!

Som sagt, kärt barn har många namn!

1 kommentar:

  1. Vad stor Svea har blivit! Blir så ledsen när jag inser hur länge sen det var vi såg er... Men snart så =) Kul att läsa om hur ni har det och att ni börjar komma i ordning i huset (fick rapport från Harry att ni hade det super fiiiint!)

    Ta hand om er så kommer vi snart och hälsar på! Kramar / Petra

    SvaraRadera